Παρασκευή 11 Απριλίου 2008 (Σχόλια)

TEXT-IMAGE.com: Δημιουργήστε εικόνες φτιαγμένες με γράμματα

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα έχετε συναντήσει εικόνες φτιαγμένες με γράμματα, σαν την από πάνω και αρκετοί θα έχετε αναρωτηθεί πώς στο καλό μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς τις δικές σας.

Μια λύση, φυσικά, θα ήταν να τις φτιάχνατε στο χέρι, ευτυχώς όμως υπάρχει ευκολότερος και πολύ γρηγορότερος τρόπος. Το TEXT-IMAGE.com σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε, με ένα μόνο κλικ, μια εικόνα σε κώδικα html, σε χαρακτήρες ASCII ή χαρακτήρες τύπου Matrix - το πιο δύσκολο στην όλη διαδικασία είναι το να διαλέξετε ποια σας αρέσει περισσότερο! :-P

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.text-image.com/index.html

Feed2JS: Ενσωματώστε στο website σας ειδήσεις από άλλους ιστοχώρους

Θέλετε να ενσωματώσετε στο website σας ειδήσεις που προέρχονται από άλλα sites, και επιπλέον, να ενημερώνονται αυτόματα αλλά δεν ξέρετε πως να το κάνετε; Το Feed2JS δίνει τη λύση εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτούνται από εσάς γνώσεις XML.

Το μόνο προαπαιτούμενο είναι το site από το οποίο θέλετε να αντλήσετε ειδήσεις να προσφέρει RSS Feed - πράγμα που συμβαίνει με τα περισσότερα ειδησεογραφικά sites και όλα σχεδόν τα blogs.

Από εκεί και πέρα, αντιγράφετε τη διεύθυνση του feed και την κάνετε paste στη σελίδα build a feed. Αν θέλετε, ρυθμίζετε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση του feed και μόλις είστε έτοιμοι, πατάτε "Generate". Θα δείτε τότε ότι έχει δημιουργηθεί ο html κώδικας που θα πρέπει απλώς να αντιγράψετε στο site σας, σε όποιο σημείο θέλετε εσείς να εμφανίζονται οι ειδήσεις. Πιο απλό δεν γίνεται!

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://feed2js.org/