Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 (Σχόλια)

SPlayer: Ένας ελαφρύς και εύχρηστος media player

splayer-logo Μπορεί η ιδέα που έχουμε στην Ελλάδα για την ποιότητα των Κινέζικων προϊόντων να μην είναι η καλύτερη, το θέμα των προγραμμάτων αναπαραγωγής βίντεο όμως, οι Ασιάτες δείχνουν να το κατέχουν καλά. Έτσι, μετά τον εξαιρετικό «Κορεάτη» KMPlayer, μας προέκυψε πρόσφατα και ο Κινέζος ανταγωνιστής, ο SPlayer, που διαθέτει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:

Πώς να εκτυπώσετε ένα Google Wave

wave_thumb[2] Τη γνώμη μου για το Google Wave την είχα αναφέρει μέσες-άκρες σε παλαιότερη καταχώρηση. Γενικά πιστεύω πως είναι μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή με πολλές προοπτικές, που όμως έχει ακόμα σοβαρότατες ελλείψεις που εμποδίζουν την πρακτική χρήση της από ένα ευρύτερο κοινό.

Μια από αυτές τις ελλείψεις έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει πουθενά, κανένας τρόπος για να εκτυπώσετε ένα μεγάλο Wave – που να ξεπερνά, δηλαδή, σε μέγεθος τη μια σελίδα. Αν δοκιμάσετε να το κάνετε από την επιλογή εκτύπωσης του browser (οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός), το καλύτερο που θα μπορέσετε να πετύχετε είναι να τυπώσετε μόνο την πρώτη σελίδα και όχι τις επόμενες.