Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009 (Σχόλια)

Μετατρέψτε το YouTube στο προσωπικό σας Jukebox, με το TubeRadio.fm!

2009-11-09_174358 Μια από τις πιο συνηθισμένες χρήσεις του YouTube είναι για τους περισσότερους, ο εντοπισμός τραγουδιών. Το TubeRadio.fm προχωράει αυτή την ιδέα ένα βήμα παραπέρα και, χρησιμοποιώντας τα βίντεο του YouTube, διευκολύνει τον εντοπισμό των κομματιών ή ακόμη και ολόκληρων άλμπουμ, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να οργανώσει τις δικές του playlists.

Το interface του TubeRadio.fm είναι εύχρηστο και ελκυστικό, η ταχύτητά του κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, το ίδιο και η απόδοσή του, τουλάχιστον στο διάστημα που το δοκίμασα: Ο εντοπισμός των κομματιών ήταν γρήγορος, η εισαγωγή τους σε playlist επίσης, ενώ η αναπαραγωγή τους δεν μου κόλλησε ούτε μία φορά. Όσο για τις απαιτήσεις του; Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας οποιοσδήποτε σύγχρονος browser!

Η δικτυακή αυτή εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας, χωρίς εγγραφή, η οποία πάντως είναι έτσι κι αλλιώς δωρεάν. Τα εγγεγραμμένα μέλη, όμως, αποκτούν επιπλέον τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν τις λίστες που έχουν φτιάξει, να τις δημοσιοποιήσουν αλλά και να αξιολογήσουν άλλες δημόσιες playlists.

Με μια πρώτη ματιά η εφαρμογή δείχνει εντυπωσιακή και όσοι από σας μπαίνουν στο YouTube κυρίως για να ακούσουν μουσική, ενδέχεται να λατρέψουν το TubeRadio.fm!

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.tuberadio.fm/

Βίντεο που παρουσιάζει την εφαρμογή: