Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008 (Σχόλια)

Google Browser Sync: το απόλυτο εργαλείο για το συγχρονισμό του Firefox σε διαφορετικούς υπολογιστές

Πολύ χρήσιμο εργαλείο, είναι για μερικούς από μόνο του αρκετός λόγος για να χρησιμοποιούν τον Firefox. Αυτό που κάνει είναι να συγχρονίζει bookmarks, cookies, ιστορικό, αποθηκευμένους κωδικούς, έως tabs και παράθυρα, μεταξύ διαφορετικών εγκαταστάσεων του Firefox, σε διαφορετικούς υπολογιστές.
Για παράδειγμα, αν προσθέσεις μια σελίδα στα αγαπημένα στον υπολογιστή της δουλειάς, ανοίγοντας τον browser του σπιτιού η καταχώρηση θα υπάρχει στα αγαπημένα στην ίδια ακριβώς θέση, ενώ θα υπάρχει επίσης και στο ιστορικό. Επιπλέον, εαν η σελίδα χρειαζόταν εγγραφή και είχε επιλεγεί από τον χρήστη να θυμάται ο Firefox τους κωδικούς στον πρώτο υπολογιστή, η σύνδεση στον δεύτερο υπολογιστή θα γίνει αυτόματα.
Φυσικά, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποια στοιχεία θα συγχρονιστούν (π.χ. μόνο τα bookmarks ή μόνο το ιστορικό κλπ), αλλά και το επίπεδο ασφαλείας (αν θα υπάρχει encryption των στοιχείων ή όχι).
Το χρησιμοποιώ για να συγχρονίζω τρεις υπολογιστές (desktop, laptop, δουλειά) και χάρη σε αυτή την επέκταση έχω την αίσθηση πως χρησιμοποιώ παντού τον ίδιο browser.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/ Share
Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus