Κυριακή 5 Απριλίου 2009 (Σχόλια)

Δημιουργήστε αστεία φωτομοντάζ με το Photofunia

Ποιός δεν θα ήθελε να δει τη φωτογραφία του σταμπαρισμένη στο μπλουζάκι της Αντζελίνα Τζολί και ποια γυναίκα δεν θα έκανε τα πάντα για να δει το πρόσωπό της να φιγουράρει στο εξώφυλλο της Vogue; Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ (τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς), θα πρέπει μάλλον να αρκεστούμε στα εντυπωσιακά φωτομοντάζ του PhotoFunia.

Το PhotoFunia είναι μια online υπηρεσία που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ενσωματώσουν την φωτογραφία τους με εντυπωσιακά ρεαλιστικό τρόπο σε πάνω από 100 διαφορετικά templates, που περιλαμβάνουν από αφίσες και πίνακες ζωγραφικής έως τατουάζ και γκραβούρες. Η εφαρμογή σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιεί λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και το κάνει τόσο αποτελεσματικά, που δεν είναι καν απαραίτητο οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε να πληρούν ιδιαίτερες προδιαγραφές ως προς το στήσιμο και την ποιότητά τους, αφού το κόψιμο και η τοποθέτηση γίνεται αυτόματα και δεν διαρκεί πάνω από λίγα δευτερόλεπτα.

Το PhotoFunia μπορεί να μην έχει κάποια ιδιαίτερη πρακτική χρησιμότητα, είναι όμως ιδανικό για να δημιουργήσετε π.χ. χιουμοριστικά avatars και εικόνες.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.photofunia.com/
Share
Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus